Èxit santcugatenc a l'Europeu de patinatge artístic


  • Comparteix:

L'Escola Patinatge Artístic de Sant Cugat, triomfa a Europa

L'Escola Patinatge Artístic de Sant Cugat, triomfa a Europa

Les santcugatenques Natàlia Rodríguez, amb l'Ice Blue Team italià, i Clara Llopart, amb el Masnou, participen per primer cop en un Europeu. Rodríguez finalitza cinquena amb el seu equip i aconsegueix la classificació pel Mundial.

Dues patinadores de l'Escola de Patinatge Artístic de Sant Cugat han participat al campionat d'Europa amb dos equips ben diferents. Natàlia Rodríguez, amb l'Ice Blue Team italià, i Clara Llopart, amb el Masnou, han debutat en una prova de caire internacional. L'actuació més destacada és la quarta plaça de Rodríguez a la prova de precisió que ha servit perquè el seu conjunt es classifiqui pel Mundial de l'any vinent. L'altra santcugatenca, Clara Llopart, ha finalitzat cinquena a la modalitat de show team i s'ha quedat a un pas del mundial. Escoltem Cristina Muñoz, directora tècnica de l'EPA.

Cristina Muñoz

És el primer cop que dues patinadores de la nostra entitat participen en un campionat d'Europa.


L'activitat de l'Escola de Patinatge Artístic de Sant Cugat continua aquest cap de setmana amb la final Nacional escolar on participaran sis patinadores santcugatenques.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.