El Trofeu Sant Cugat de patinatge artístic al PAV-2


  • Comparteix:

Dotze hores ininterrumpudes de patinatge artístic al PAV-2

Dotze hores ininterrumpudes de patinatge artístic al PAV-2

L'Escola de Patinatge Artístic de Sant Cugat organitza un any més el Trofeu de Sant Cugat d'aquesta modalitat aquest diumenge durant tot el dia. Uns 150 nens i nenes participaran en aquesta competició que és de modalitat oberta i es disputarà en format individual i parelles al PAV-2 de la Rambla del Celler.

Des de les nou del matí (09:00h) fins les nou del vespre (21:00h) patinadors i patinadores de tota Catalunya participaran en el Trofeu Sant Cugat de patinatge artístic. Dels gairebé 150 inscrits, 30 provenen de l'Escola de Patinatge Artístic de Sant Cugat.

En el trofeu participen nens i nenes dels cinc als disset anys, repartits en diferents categories segons nivell i edat i organitzats en diferents modalitats, individual i parelles. Precisament és en la competició per parelles on la presència masculina és més notable, ja que en la competició individual no és molt freqüent la inscripció de nens, tal i com afirma l'entrenadors de l'Escola de Patinatge Artístic de Sant Cugat, Cristina Muñoz.

Cristina Muñoz

Excepte en la modalitat de parella que sempre són un nen i una nena, en la d'individual sempre són moltíssimes més nenes que nens.



Durant tot el dia s'aniran entregant els trofeus corresponents a cada modalitat i categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.