El Club Muntanyenc, a la Copa del Món i al Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Els conjunts júnior i sènior del Club Muntanyenc Sant Cugat participen a la Copa del Món de Gimnàstica Estètica de Grup que es disputa de dijous a dissabte a Vigo. A més, 16 integrants de l'entitat santcugatenca estaran presents al Campionat Català que se celebra diumenge a Lleida amb l'objectiu de classificar-se per a l'estatal.

Per segon any consecutiu dos conjunts del club santcugatenc participen a la Copa del Món. Dijous comencen els entrenaments lliures, divendres es disputaran les fases prèvies i dissabte les finals del torneig. L'objectiu dels dos conjunts és estar a les finals del mundial que es disputaran dissabte.

D'altra banda, els 16 participants del Club Muntanyenc Sant Cugat que van al Campionat de Catalunya lluitaran per una plaça al Campionat Estatal. Els santcugatencs que hi seran presents van des de la categoria aleví fins la d'honor.

El president de la secció de gimnàstica rítmica i estètica del Club Muntanyenc, Toni Molina, afirma que és un plaer estar a la Copa del Món i espera que els conjunts santcugatencs gaudeixin del torneig.

Toni Molina

El fet de classificar-se per segon any consecutiu a la Copa del Món ja és molt satisfactori.




Molina també assegura que un bon objectiu pel Campionat Català seria la classificació per l'Estatal.

Toni Molina

En el Campionat de Catalunya estaria molt bé que el màxim número de participants es classifiqui per a l'Estatal.




Els objectius de l'entitat santcugatenca per aquests dos campionats és la classificació dels màxims participants possibles pel torneig estatal i arribar a les finals de dissabte de la Copa del Món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.