Quatre equips del Muntanyenc al Campionat d'Espanya


  • Comparteix:

Quatre equips del Club Muntanyenc Sant Cugat s'han classificat pel Campionat d'Espanya de rítmica. L'equip juvenil i l'aleví han quedat campions de Catalunya en una competició disputada a Tarragona. D'altra banda, la gimnasta santcugatenca Marina Fernàndez ha quedat sostacmpiona al Torneig No Limits de Bèlgica amb la selecció espanyola.

La secció de rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat ha tingut un cap de setmana molt intens en diferents competicions. Els resultats més destacats és la classificació de quatres conjunts, dos alevins, un juvenil i un júnior pel campionat d'Espanya per equips. La nota positiva va ser el campionat català assolit per l'equip juvenil i aleví format per Mireia Ferrer i Elia Marcos. Mònica Vinyals, entrenadora de la secció de rítmica del Muntanyenc, destaca la lluita de les seves gimnastes durant tota la temporada.

Mònica Vinyals

La lluita de les gimnastes durant tota la temporada ha tingut la seva recompensa


Després de la classificació d'aquests 4 conjunts per l'estatal, ara toca preparar aquesta cita com cal. L'objectiu al Campionat d'Espanya, que se celebra del 22 al 24 de juny a Almeria, és quedar entre les deu primeres classificades. Vinyals explica les dificultats que es poden trobar a l'estatal.

Mònica Vinyals

ESperem quedar entre les deu primeres a l'estatal


I no deixem de comentar bons resultats ja que a nivell individual, la gimnasta del Club Muntanyenc Sant Cugat, Marina Fernàndez, ha quedat sostcampiona en el torneig internacional No Limits de Bèlgica amb la selecció espanyola. Fernàndez va realitzar uns exercicis molt positius quedant cinquena en corda, segon en cèrcol, primera en maces i tercera en cinta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.