Aprofundin en les tècniques de la rítmica i els aparells


  • Comparteix:

El campus de gimnàstica rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat ha finalitzat aquest dimecres amb molt bones sensacions tant per a l'organització com per a les participants. La primera edició d'aquest campus de Setmana Santa ha comptat amb 12 gimnastes, que han pogut aprofundir en les tècniques d'aquest esport.

El campus ha començat dilluns i ha finalitzat dimecres. Durant aquests tres dies les gimnastes han pogut realitzar diversos exercicis amb aparells i sense ells per poder aprofundir en aspectes tècnics que durant el curs és més complicat realitzar-los.

Les nenes s'han dividit en dos grups, d'una banda les gimnastes que comencen a competir i, de l'altra, les gimnastes que practiquen la rítmica a l'escola com a activitat extraescolar.

La coordinadora del campus, Pilar Fernández, està molt satisfeta per com ha anat l'activitat.

Pilar Fernández

Normalment a Setmana Santa són unes vacances molt curtes i les famílies acostumen a marxar. Estem molt contents de l'afluència que hem tingut. Les nenes s'ho han passat molt bé, sobretot hem intentat que sigui molt lúdic, molt jugat. Hem après rítmica, el cèrcol, les pilotes i la cinta.



El campus s'ha fet a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat. Després de l'èxit d'aquesta primera edició, la secció de rítmica del CMSC ja prepara el Campus d'Estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.