El Muntanyenc competeix amb cinc equips al Campionat de Catalunya en edat escolar


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) disputa aquest cap de setmana la primera fase del Campionat de Catalunya de rítmica en edat escolar a la localitat lleidatana de Torrefarrera. Les santcugatenques competeixen amb cinc equips i aspiren a classificar-se entre els cinc primers amb alguns d'ells per mirar de mantenir les opcions de cara a la segona fase.

Les gimnastes més petites de l'entitat participen de la primera fase del Campionat de Catalunya en edat escolar. El CMSC hi aporta dos conjunts benjamins de nivell 2, un conjunt aleví de nivell 2 i un altre de nivell 3 i un infantil de nivell 3. El responsable de la secció de rítmica i estètica de l'entitat santcugatenca, Toni Molina, analitza les opcions de podi de les santcugatenques.

Toni Molina

El benjamí de nivell 2 és la primera vegada que competeixen, però els altres equips esperem que estiguin entre els cinc primers.





La competició es porta a terme aquest cap de setmana a Torrefarrera, Lleida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.