El Club Rugby Sant Cugat femení provarà de mantenir la condició d'invicte


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat femení segueix creixent / Font: Club Rugby Sant Cugat

El Rugby Sant Cugat femení segueix creixent / Font: Club Rugby Sant Cugat

El Club Rugby Sant Cugat femení visita aquest diumenge a les dotze del migdia l'Esportiu Universitari/L'Hospitalet a la cinquena jornada de Segona Catalana. El partit enfrontarà dos equips que encara no han perdut en els tres partits que han disputat, però que es troben separats per dos punts pels bonus sumats de les del Baix Llobregat. I és que les locals aquest diumenge encara no han encaixat cap punt, mentre que n'han anotat 134 en només tres enfrontaments.

El nou sènior femení del Rugby Sant Cugat ha començat la temporada amb un nivell de forma envejable. En els tres primers compromisos de competició oficial, les santcugatenques s'han desfet de Castelldefels, BUC-UBAE i RC Martorell. Malgrat això, només en el partit contra les martorellenques, a la primera jornada, van poder assolir un punt de bonificació ofensiva per l'ampli resultat (60-5).

Ara bé, el rival de les blau-i-blanques, que uneix des de fa dues temporades les forces dels clubs CEU Rugby i L'Hospitalet, ha protagonitzat un intimidant inici de curs. Sitges (27-0), Carboners de Terrassa (0-57) i Martorell (49-0) han patit la força de les del Baix Llobregat, que presenten unes credencials ofensives de vertigen i que s'han mostrat inapel·lables en defensa, sense encaixar cap punt en els tres primers compromisos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.