Rugby Sant Cugat i Alcobendas, amb gustos diferents per a la seu de la final


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un partit del Rugby Sant Cugat

Imatge d'arxiu d'un partit del Rugby Sant Cugat

El Club Rugby Sant Cugat i l'Alcobendas Rugby mostren diferents preferències de cara a decidir quin camp ha d'acollir la final de la Divisió d'Honor B prevista per al dissabte de la setmana vinent. El principal motiu és el terreny de joc, que pot ser clau de cara a facilitar el diferent tipus de joc de cada equip. Els santcugatencs volen que el partit es disputi a València al·legant la similar distància per al desplaçament de tots dos equips i el fet que són camps de gespa artificial, mentre que els madrilenys proposen Valladolid, de gespa natural, per l'ambient que hi haurà tenint en compte que la ciutat acollirà els Campionats d'Espanya des de sub 6 a sub 12.

Segons Mauri Benito, president del Rugby Sant Cugat, les Abelles valencià ja ha manifestat la intenció de ser la seu de la Divisió d'Honor B, un club que, com deia el president aquest diumenge al programa 'Esport en Marxa' de Cugat.cat, ja té experiència en aquest tipus d'esdeveniments i no comportaria cap desigualtat per la distància que haurien de recórrer els dos equips que aspiren al títol de la categoria de plata i a l'ascens.

Mauri Benito

Les Abelles té experiència organitzant competicions importants. València és un punt intermig entre Madrid i Sant Cugat.


L'Alcobendas Rugby, consultat per Cugat.cat, ha introduït l'opció de Valladolid, i és que es podria fer coincidir la cita amb la disputa dels Campionats d'Espanya des de sub 6 a sub 12, fet que, segons el club madrileny, facilitaria el desplaçament de l'afició i donaria més ambient a la final. El directiu de l'Alcobendas, José Manuel Ibañez, destaca que el terreny del camp valencià afavoriria el tipus de joc del Rugby Sant Cugat, motiu pel qual també ho volen evitar.

José Manuel Ibañez

Pensem que Valladolid és ideal perquè serà el centre del rugbi estatal aquell cap de setmana.


La federació espanyola decidirà quina serà la seu de la final si cap dels dos equips arriben a un acord.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.