El Rugby Sant Cugat es reforça amb Cruze Len Joseph, Baso i Daniele


  • Comparteix:

Cruze Len Joseph, a la dreta, amb el seu equip / Font: Cruze Len Joseph

Cruze Len Joseph, a la dreta, amb el seu equip / Font: Cruze Len Joseph

El Rugby Sant Cugat incorpora el neozelandès Cruze Len Joseph, que juga a la posició de 15 i que prové del Manawatu Turbos, el mitja melé argentí Agustín Baso, procedent del San Cirano de Buenos Aires, i l'uruguaià Daniel Reyes 'Daniele', que torna a la disciplina santcugatenca després d'haver jugat a Austràlia des de febrer. Uns reforços que han d'ajudar l'equip al segon tram de temporada, en què la plantilla lluitarà de nou per ascendir a la màxima categoria estatal, la Divisió d'Honor.

Les lesions han minvat el potencial dels de Leo Pereira durant la primera part del curs, rendiment que els ha allunyat del líder, el La Vila, malgrat mantenir intactes les opcions de classificar-se per a la promoció d'ascens, l'objectiu mínim que es marca l'equip. Per reforçar aquestes mancances el club ha dut a terme tres incorporacions que procedeixen de l'estranger.

Cruze Len Joseph és un arriere de 20 anys que ja ha acabat la temporada a Nova Zelanda i que pot ser clau per substituir Axel Serrano, que ha patit una lesió de llarga duració que el farà passar pel quirofan. Seleccionat en categories inferiors dels All Blacks, es tracta d'un jugador ràpid i amb un molt bon xut a pals, que arriba arran dels bons contactes del tècnic dels santcugatencs, Leo Pereira. Cruze ha dut a terme tota la seva carrera als Manawatu Turbos.

El cas d'Agustín Baso és el d'un jugador experimentat, de 26 anys, que procedeix d'un equip del Grup II de la URBA, la segona categoria del rugbi argentí, i que juga a la posició de mitja melé. Baso arriba per qüestions acadèmiques i l'exjugador del Rugby Sant Cugat, Damián Manteli, el va posar en contacte amb l'entitat santcugatenca, que no va dubtar de fer-se amb els seus serveis.

Dues incorporacions i un retorn, el de Daniel Reyes, 'Daniele'. El polivalent jugador, que pot competir tant des de la posició d'ala com la d'arriere, duu a les esquenes 14 temporades amb el Rugby Sant Cugat i torna després d'uns quants mesos adquirint coneixements i nivell a Austràlia. Daniele va viure els dos ascensos de l'equip santcugatenc: a Primera Estatal i a Divisió d'Honor B.

Per tot plegat, el president del club, Mauri Benito, creu que arriben en el moment adequat i que, juntament amb el retorn de Tim Smith, el nivell de l'equip s'incrementa notablement.

Mauri Benito

Arriben en el moment ideal, però esperem tenir-los abans de La Vila. Era necessari tenir reforços a la tres quarts. Amb el retorn del Tim, l'equip queda molt potent.


La previsió fa que Baso i Reyes estiguin a disposició de Pereira després de les festes nadalenques, mentre que la incorporació de Cruze Len Joseph pot ser més complicada pel llarg trajecte que ha de recórrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.