El Rugby Sant Cugat no es refia del perill d'un Les Abelles capaç del millor i del pitjor


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Rugby Sant Cugat no es refia d'un Les Abelles que pot competir contra qualsevol equip però que presenta un rendiment irregular. Els santcugatencs reben els valencians aquest dissabte a les quatre de la tarda a la Guinardera. Els de Pereira han de vèncer per seguir, com a mínim, a la mateixa distància del líder, el La Vila, que és a set punts.

Després del seriós partit protagonitzat pels de Sant Cugat al camp del Rugby Club L'Hospitalet, els blau-i-blancs volen marcar paquet al grup B de Divisió d'Honor B i convèncer davant un dels grans de la lliga. El CP Les Abelles és quart i capaç del millor i el pitjor. Capaç de superar el líder, és a dir, provocar l'única derrota fins ara de La Vila, i de caure després de manera contundent al camp del Barcelona Enginyers Rubgby.

És determinant per al Rugby Sant Cugat fer-se fort amb la pilota a les mans i evitar un partit com el de l'anada, corresponent a la cinquena jornada de competició, en què es van endur el triomf per un raquític 5 a 9. Tot plegat, quan s'encaren les rectes finals de lesions per a homes importants com Tim Smith, Thomas Gruden o el recent incorporat, Cruze Len Joseph, que es va lesionar amb el segon equip el primer cap de setmana i encara no ha debutat a la Divisió d'Honor B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.