El Rugby Sant Cugat guanya amb contundència un bon les Abelles i segueix segon


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat guanya (50-10) les Abelles en un bon partit en què han debutat l'argentí Agustín Basso i el neozelandès Cruze Len Joseph. Els santcugatencs han dominat totes fases del joc i amb un gran segon temps han sentenciat el matx contra un les Abelles que és quart a la classificació, mentre que els de Leo Pereira es mantenen segons a set punts del la Vila, rival la setmana que ve.

El conjunt entrenat per Leo Pereira i Jordi Justícia ha estat molt superior als valencians, que han estat dins el partit només en el primer temps. S'han avançat els locals amb una marca de la davantera, a la qual ha respost les Abelles amb una altra d'Ignacio López i la transformació de Ricardo Michán. Han etat uns primers minuts igualats en què els visitants han tingut alguna ocasió d'augmentar l'avantatge, però han estat els santcugatencs els que han donat la volta al marcador, primer amb un xut a pals de Fede Louteiro i després una gran jugada de Trenzano i la següent transformació de Louteiro. Abans del descans els visitants han aconseguit marcar de xut a pals mitjançant MIchán per deixar el marcador 15 a 10.

El segon temps ha tingut clar color santcugatenc. Els locals han estat els grans dominadors i les marques han anat caient una darrera l'altre mitjançant Dylan Morel, Tomás Gruden, Guillem Ibáñez, Andrés Rangel i el debutant Cruze Len, que ha completat una gran jugada personal.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, destaca el gran partit dels seus homes i el fet d'haver aconseguit 50 punts contra el quart classificat.

Leo Pereira

Ells han intentat jugar la pilota i ens ha vingut bé per aplicar-nos en defensa. Però hem respost bé i al final hem aconseguit la victòria.


La setmana que ve, els santcugatencs tenen una cita molt important a casa del líder, el CR la Vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.