L'estat del camp del Sitges, principal enemic per al Club Rugby Sant Cugat


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat visita el Sitges, penúltim classificat

El Rugby Sant Cugat visita el Sitges, penúltim classificat

L'entrenador del Club Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, alerta que l'estat del camp del Sitges és el principal enemic de l'equip, que visita aquest dissabte a les quatre de la tarda l'equip del Garraf a la jornada 19 del grup B de Divisió d'Honor B. Els locals són penúltims, però destaquen per una defensa intensa. Els santcugatencs són segons i estan a punt de certificar l'accés a la fase d'ascens a Divisió d'Honor.

El Club Rugby Sant Cugat torna a la competició després de 15 dies sense jugar i amb el record de l'últim triomf davant el Químics, cuer del grup. . Els santcugatencs estan preocupats per l'estat del terreny de joc després de la pluja dels últims dies. El tècnic, Leo Pereira, recupera jugadors importants com Tim, Cruz, Daniele i Guifré. Pereira alerta de l'estat del terreny de joc i del bon treball defensiu dels de Sitges.

Leo Pereira

Hem d'estar molt concentrats durant tot el partit. Han guanyat el CAU València.


Els blau-i-negres estan molt a prop de classificar-se per a la fase d'ascens a falta de quatre jornades per acabar la lliga regular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.