El Rugby Sant Cugat torna a la competició davant el Fènix de Saragossa


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat tornarà a lluitar per l'ascens a la Divisió d'Honor

El Rugby Sant Cugat tornarà a lluitar per l'ascens a la Divisió d'Honor

El Club Rugby Sant Cugat afronta l'avantpenúltima jornada de la fase regular al grup B de la Divisió d'Honor B davant el Fènix de Saragossa, que visita la Guinardera aquest dissabte a les cinc de la tarda. Els santcugatencs tornen a la competició després d'una setmana sense jugar i ho fan amb la classificació a la fase d'ascens a la butxaca. Els de Pereira disputaran aquests tres darrers partits per certificar la segona posició i evitar el La Vila en la primera eliminatòria per pujar.

El contundent triomf al camp del Sitges de la jornada anterior va donar al Rugby Sant Cugat el bitllet a la quarta fase d'ascens consecutiva a la màxima categoria del rugbi estatal. Enguany el format ha variat i l'ascens es determinarà a través d'eliminatòries entre vuit equips. Així doncs, l'objectiu dels de Sant Cugat passa per no caure en un primer encreuament complicat o el que és el mateix: no veure's les cares amb el La Vila valencià.

Això passarà sempre que l'equip acabi en segona posició, i per aconseguir-ho ha de mantenir en les tres jornades que falten els set punts amb els quals avantatja l'actual tercer, el CAU València. El primer pas és aquest dissabte davant un Fènix que, si bé és avantpenúltim, va posar en seriosos problemes els santcugatencs a l'anada, partit en què els de Pereira van superar per només tres punts els aragonesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.