El Rugby Sant Cugat s'enfronta al Tecnidex València amb el play-off a l'hortizó


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat té encara dos partits per ser el millor segon / Font: F. Gozalbe

El Rugby Sant Cugat té encara dos partits per ser el millor segon / Font: F. Gozalbe

El Club Rugby Sant Cugat disputa la penúltima jornada de la fase regular al grup B de la Divisió d'Honor B davant el Tecnidex València. Els santcugatencs visiten els valencians aquest diumenge a la una de la tarda amb l'objectiu de seguir sumant punts i consolidar-se com el millor dels tres segons classificats de la categoria, fet que els enfrontaria a un rival més assequible als quarts de final del play-off.

Leo Pereira ho té clar des de fa jornades: malgrat que la segona posició està virtualment assolida, la importància dels dos últims partits rau en el fet que acabar com el millor segon de la Divisió d'Honor B, que està dividida en tres grups, fet que facilitaria l'accés a les semifinals en la lluita per l'ascens. Més encara quan el segon del grup C, el Liceo Francés, té un punt més que els santcugatencs, 82, mentre que l'equip que ocupa la segon posició al grup A, la Universidad de Burgos, en té 80.

Uns resultats tan ajustats fan que, més enllà dels triomfs, els punts de bonus també cobrin especial importància en aquestes dues darreres cites, totes dues contra equips valencians. Aquest cap de setmana és el torn del Tecnidex, el sisè del grup B de la Divisió d'Honor B, i que al partit de primera volta va tastar tot el potencial del Rugby Sant Cugat, que va passar per sobre de l'equip de València sense pietat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.