El Rugby Sant Cugat supera de manera ajustada el Tecnidex i treu profit d'una jornada afortunada


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat ja pensa en la fase d'ascens

El Rugby Sant Cugat ja pensa en la fase d'ascens

El Club Rugby Sant Cugat guanya un partit ajustat (12-15) al camp del Tecnidex València a la penúltima jornada del grup B de la Divisió d'Honor B. Malgrat no sumar punts de bonus, els santcugatencs treuen profit d'una jornada en què els segons classificats dels grups A i C han perdut. Els de Leo Pereira reben al darrer partit de la fase regular el CAU València, tercer, i han de guanyar per tenir un encreuament més assequible a la fase d'ascens a Divisió d'Honor.

El Club Rugby Sant Cugat ha garantit després del triomf d'aquesta jornada el que era un resultat virtual: la presència a la fase d'ascens a Divisió d'Honor. Els santcugatencs han encaixat un 7 a 0 a l'inci del matx, però després han empatat amb una marca i un xut a pals. A la represa, els de Leo Pereira han dominat i han aconseguit un avantatge de 7 a 15. Els valencians han reduït aquesta diferència amb el 12 a 15 definitiu.

Pereira ja havia anunciat que era vital sumar punts de bonus per acabar com el millor segon de la Divisió d'Honor B, fet que afavoreix tenir un rival més assequible als quarts de final de la fase d'ascens. Tot i no fer els deures, els de Sant Cugat han vist com el segon del grup A, l'Universida de Burgos, ha caigut contra pronòstic contra el cuer, la Peña La Única, i com el segon del grup C, el Liceo Francés, ha perdut contra el Cisneros B.

Així, quan falta només un partit per definir els encreuaments el Rugby Sant Cugat se situa com a millor segon amb 85, seguit de Liceo Francés amb 82 i Universidad de Burgos amb 81.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.