L'espanyol de rugbi a 7 i Pol Pla encaixen davant Austràlia la segona derrota consecutiva dels preliminars

Pla ha caigut davant Sud-àfrica en la seva estrena / Foto: World Rugby Sevens

Mal inici per al santcugatenc Pol Pla i el joc de la selecció espanyola de rugbi a 7 en la jornada de debut en els Jocs Olímpics de Rio. Després de caure amb Sud-Àfrica (24-0), favorita en l'or, els 'lleons' s'han vist superats per Austràlia (26-12). El jugador local i els vermells tenen una nova oportunitat per reconduir la situació aquest dimecres, a les quatre de la tarda, enfront França. Un partit crucial per poder passar a quarts de final.

En el debut de la selecció espanyola de rugbi a 7 als Jocs, els 'lleons' han plantat cara a Sud-àfrica al primer quart però han patit l'atac del contrari. La segona part ha estat més igualada però la velocitat del rival ha passat factura la selecció espanyola, que ha tingut dues oportunitats fallides d'obrir el marcador.

Els homes de 'Tiki' Inchausti no han tingut més sort davant Austràlia que ha tardat poc en fer suar els 'lleons'. No obstant això, Pla i els seus companys han agafat el timó del joc amb dos assajos consecutius. Abans del descans, però, els australians s'han posat per davant del marcador.

Pla es va formar al planter del Rugby Sant Cugat i la temporada passada va fitxar pel FC Barcelona.