El CP Les Abelles sorprèn un Rugby Sant Cugat molt tou en defensa


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat perd el primer partit de la temporada (10-28) davant el CP Abelles de València a la setena jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han estat molt inferiors en el joc de davanteres i el conjunt valencià s'ha imposat en totes les melès i touches i ha aconseguit molts punts d'atac estàtic, a més dels xuts a pals.

Els santcugatencs no han entrat bé en el partit i els valencians han vist que tenien molt a guanyar en les fases estàtiques. El seu joc s'ha basat en una defensa molt tancada, una davantera molt forta i molta intensitat en les melès i touches, amb les quals han pogut avançar metres per aconseguir fins a tres marques durant tot el partit. A més, el conjunt de València ha estat molt encertat en el xut a pals i ha anotat molts punts mitjançant Ricardo Michán. Al descans, s'ha arribat amb 3 a 20 per als visitants.

Malgrat els intents d'apropar-se en el marcador en el segon temps, els santcugatencs no han estat encertats i no han pogut fer més que retallar les distàncies gairebé a les acaballes del partit amb una marca d'Abraham Velasco, quan els visitants ja havien fet una nova marca. Amb la victòria, l'Abelles de València se situa segon empatat a punts amb els santcugatencs. La setmana que ve, els santcugatencs tenen una complicada visita a la pista del líder, el CR la Vila.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Arturo Trenzano, pensa que els han superat sobretot a la davantera i que es trobaran molts equips d'aquest tipus que han de saber contrarestar.

Arturo Trenzano

És el primer partit que ens han dominat a davant. Hem dubtat i ens ha faltat reacció. Si volem pujar de nivell sabem que ens trobarem equips així.


Abans del partit, ha tingut lloc la presentació dels 21 equips de l'entitat que enguany arriba als 520 jugadors. També s'ha presentat la nova samarreta del club i els nous patrocinadors BDO Abogados, Solventis i Franquesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.