Bàrbara Pla i la selecció espanyola, a un pas de classificar-se per al Mundial d'Irlanda


  • Comparteix:

Bàrbara Pla, a tocar d'un nou Mundial / Font: Federació Espanyola Rugbi

Bàrbara Pla, a tocar d'un nou Mundial / Font: Federació Espanyola Rugbi

La santcugatenca Bàrbara Pla i la selecció espanyola es classificaran per al Mundial de Rugbi que se celebra a Irlanda l'any que ve si aquest dissabte mantenen els cinc punts de marge en la tornada de l'eliminatòria davant Escòcia. Pla ha reconegut que el resultat de 5 a 10 de l'anada els va sorprendre, així com el rendiment de les escoceses. Tot i no donar l'eliminatòria per tancada confia a accedir a la cita mundialista.

La selecció espanyola va haver de jugar contra més d'un factor en el partit d'anada, disputat divendres passat a Glasgow: més enllà del sorprenent rendiment de les locals, les males condicions meteorològiques van dur l'enfrontament a una posició complicada per a Bàrbara Pla i les seves companyes. El fred va impedir que el joc fos fluïd i la renda final va ser de només cinc punts.

És per això que la de Sant Cugat espera que els condicionants millorin en el matx d'aquest dissabte, que es disputa a Madrid, i puguin tancar la sèrie, tot i reconèixer que no hi ha res decidit.

Bàrbara Pla

Espero que al partit d'aquí les condicions siguin millors. Ni de bon tros està decidit, cinc punts són molt pocs. Hem analitzat el partit i hem vist què va fallar.


En cas de superar aquesta última eliminatòria Espanya es classificarà per al Mundial de l'any que ve, fet que suposaria la tercera cita mundialista de Bàrbara Pla en rugbi a 15.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.