El Club Rugby Sant Cugat se cita amb la història per assolir d'una vegada per totes l'ascens l'any que ve


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada / Font: Ferran de la Roza

Imatge d'aquesta temporada / Font: Ferran de la Roza

El Club Rugby Sant Cugat intentarà assaltar d'una vegada per totes l'objectiu històric d'arribar a la màxima categoria estatal, la Divisió d'Honor, en un 2017 en què pretén disputar la cinquena fase d'ascens seguida. Per fer-ho, els d'Arturo Trenzano han de fer front als dos principals rivals de la categoria, els únics que han estat capaços de guanyar els santcugatencs, el Club Rugby La Vila i el Club Polideportivo Les Abelles. Tot plegat, impulsat per amb un projecte destinat al creixement dels jugadors de la casa.

El Rugby Sant Cugat ha viscut una transformació aquest 2016, amb canvis a la plantilla, al cos tècnic i en la política esportiva del primer equip. Després quatre temporades sense assolir l'ascens i la darrera on es va caure als vuitens de final, el club va fer un replantjament força significatiu. Leo Pereira va deixar la banqueta després de tres temporades i el director esportiu, Arturo Trenzano, va agafar les regnes del conjunt.

Trenzano va fer una declaració d'intencions prioritzant l'aprenentatge i el fet de jugar bé a rugbi per sobre del resultat, una premissa a través de la qual es pretenia arribar a Divisió d'Honor mitjançant la transformació d'homes de casa en jugadors de primera línia, capaços de competir a la màxima categoria. El projecte ha obtingut els resultats desitjats a excepció de dues jornades, davant els dos conjunts més potents: el Club Rugby La Vila i el Club Polideportivo Les Abelles.

Ara bé, el tècnic del Rugby Sant Cugat va ressaltar després d'aquestes ensopegades que, precisament, l'objectiu de l'equip és complir amb el marge de millora per poder superar aquest equips a la tornada.

Arturo Trenzano

L'equip les ha encaixat amb realisme. Aquests equips són millors que nosaltres, i hem de treballar per ser millors que ells d'aquí a tres o quatre mesos.


Els bons resultats dels de Trenzano, afegits a una davallada del rendiment del Les Abelles, situen l'equip segon amb un partit pendent davant el Tecnidex València. El lideratge és lluny, amb un La Vila invicte i amb 58 punts, però els santcugatencs intentaran seguir millorant per retenir la segona posició i accedir a la fase d'ascens una altra vegada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.