El Rugby Sant Cugat rep el dominador del grup B de Divisió d'Honor B, el CR La Vila


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada / Font: CAU València

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada / Font: CAU València

El Club Rugby Sant Cugat s'enfronta aquest dissabte a les sis de la tarda al Club Rugby La Vila valencià, líder incontestable del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs arriben a la cita en quarta posició i després de perdre la setmana passada davant el segon, el CP Les Abelles. La Vila ha guanyat tots els partits que ha disputat, i en 15 ha adquirit punt de bonus ofensiu.

El rival d'aquest cap de setmana del Rugby Sant Cugat està duent a terme una temporada pràcticament perfecte. En els primers compassos del curs, el Les Abelles i els santcugatencs encara insinuaven certa oposició al regnat del La Vila, però després de 18 jornades els de València, campions de lliga a la Divisió d'Honor el 2011, s'han erigit com un dels ferms candidats al retorn a la màxima categoria del rugby estatal.

Per contra, qui s'ha desinflat des de llavors ha estat l'equip d'Arturo Trenzano. De fet, a la primera volta duia una trajectòria immaculada fins que es va veure les cares amb els dos conjunts de València, que van significar les dues primeres derrotes. Des de llavors, el conjunt ha mantingut una trajectòria irregular, fins caure a la quarta posició, que el situa fora de la promoció d'ascens. Una gran dosi de moral seria, doncs, sotmetre per primera vegada aquest curs l'initimidant La Vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.