Un drop de Berasategi sobre la botzina dóna la victòria al Rugby Sant Cugat davant el Poble Nou

Iñaki Berasategi en una imatge d'arxiu

El Rugby Sant Cugat guanya (34-33) davant el Rugby Poble Nou a la quarta jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Un primer temps molt obert i amb moltes marques per totes dues bandes ha donat pas a una segona en què els santcugatencs han aconseguir el triomf sobre la botzina amb un drop de Berasategi des de més de 40 metres per al deliri dels aficionats locals.

Han sortit molt endollats al matx els de Sant Cugat, sabedors que el Poble Nou inicia els partits amb marques en els primers minuts. Axel Serrano i Guillermo Durà han fet les dues primeres marques dels de Luis Soares, quan tan sols havien transcorregut set minuts. Als visitants avui els ha costat entrar al partit, però han pogut empatar amb dues marques i el matx s'ha convertit en un festival anotador amb els dos conjunts sumant el punt de bonus ofensiu ja en el primer temps.

A la represa el joc s'ha asserenat i tota l'efectivitat del primer temps s'ha perdut. Després d'una falta transformada per Berasategi, que donava avantatge als santcugatencs, els barcelonins han fet una marca a falta de cinc minuts que deixava la victòria locals a tres punts. En un final d'infart, Berasategi ha fet un xut llunyà i ha aconseguit un drop victoriós que donava el triomf al Rugby Sant Cugat.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Luis Soares, destaca l'emoció del final i creu que haurien d'haver sentenciat abans.

Luis Soares

El final ha estat molt emocionant i crec que ens hauríem d'haver endut el partit més clarament, tot i s'ha de tenir en compte que el rival també juga.

La setmana que ve hi ha descans i d'aquí a dues els santcugatencs tornen a jugar com a locals i reben la UE Santboiana B.