Rugby: Serrano i Mayol convocats amb la selecció de Catalunya absoluta


  • Comparteix:

Els jugadors del Club Rugby Sant Cugat Àxel Serrano i Gerard Mayol han estat convocats amb la selecció catalana per disputar diferents entrenaments. Serrano i Mayol esperen disputar el campionat d'Espanya per autonomies que començarà d'aquí una setmana amb l'enfrontament de la selecció catalana davant Galícia.

Jean-Luc Trogno, Pépe Cardenas i Toni Roca són les tres persones en les que ha depositat la seva confiança la Federació Catalana per agafar el timó de la nova selecció catalana de rugby. Després d'una etapa plena de problemes on el rugby català a nivell de selecció no ha obtingut bons resultats aquests tres homes són els encarregats de fer que el vaixell de Catalunya arribi a bon port. A partir d'ara sobre un nou camí, una nova etapa amb l'objectiu principal de recuperar la malmesa il·lusió i el compromís del quinze català.

En aquest començament de temporada el duet format per Trogno i Cardenas, acompanyat per la direcció tècnica de Roca, han celebrat fins a dues convocatòries, tot un rècord en un marge tan curt de temps, com a mostra de la voluntat per portar a Catalunya a jugar en una competició tan internacional com perfectament disposada rebre-la amb els braços oberts, com podríem ser els campionats d'Europa de Regions.

L'inici del Campionat d'autonomies està molt a prop, i el nou cos tècnic té previst fer més entrenaments durant la setmana vinent, en el que serà la tercera convocatòria, al camp Municipal de Cornellà. Les dues últimes llistes de convocats van sorprendre per la joventut de molts jugadors. En aquesta darrera convocatòria estan dos integrants del Club Rugby Sant Cugat; Gerard Mayol i Àxel Serrano, que podríem dir que són dos nou vinguts a la selecció absoluta, ja que abans només havien estat convocats amb seleccions inferiors. Aquesta serà la primera vegada que estan a l'Absoluta.
Un d'ells, en Gerard Mayol, opina sobre el fet que els nous seleccionadors hagin convocat a tants joves, i creu que aquesta renovació de la selecció era una peça bàsica per recuperar la il·lusió del convinat català.

Gerard Mayol

Aquesta renovació era una prioritat.


La primera prova de foc tindrà lloc el dia 10 d'octubre davant Galícia en el primer partit oficial de la temporada. Esperem que els dos jugadors santcugatencs puguin estar, sort pel Gerard Mayol i l'Àxel Serrano.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.