El Rugby Sant Cugat vol retornar al camí de la victòria davant un rival directe, el BUC Barcelona


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Rugby Sant Cugat rep la visita del BUC Barcelona, el setè classificat, aquest dissabte a les cinc de la tarda. Els santcugatencs arriben a la cita després d'ensopegar davant d'un altre rival directe, el Tecnidex València, i volen refer-se amb un triomf contra un perseguidor. Els de Luis Soares són cinquens al grup B de la Divisió d'Honor B amb 49 punts.

La derrota al camp del Tecnidex València va trencar amb una bona dinàmica de joc i resultats del Club Rugby Sant Cugat. L'equip encadenava quatre victòries consecutives però van veure tallada la seva ratxa per un conjunt que es troba a només un punt de distància dels santcugatencs.

Per darrere dels valencians es troba el rival d'aquesta jornada, el BUC Barcelona, amb 45 punts. Els barcelonins encadenen dues derrotes davant el filial de la Santboiana i el Tatami i volen reaccionar per refer-se després de dues jornades amargues. Els santcugatencs van caure a La Foixarda en el partit de la primera volta per 34 a 17.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.