El Rugby Sant Cugat sucumbeix davant un Fénix que es jugava la presència en el play off d'ascens


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El Rugby Sant Cugat cau a Saragossa (33-12) davant el CR Fénix a la penúltima jornada del grup B de la Divisió d'Honor B. Els aragonesos, que estan immersos en la lluita per entrar al play off per a l'ascens, no han donat opció a uns santcugatencs que ja no s'hi jugaven res i que són sisens a la classificació.

El Rugby Sant Cugat s'ha vist les cares contra un Fénix que té objectius ambiciosos enguany i que serà un dels vuit equips que disputarà el play off d'ascens a Divisió d'Honor com a segon o com un dels dos millors tercers. Els aragonesos, sabedors de la importància del partit, han estat superiors i s'han endut el matx amb bonus ofensiu. Ja des del primer minut han dominat i al descans amb arribat amb un clar avantatge de 26 a 5, que en el segon temps han fet més gran fins arribar al 33 a 12. Per als de Saragossa han fet marca Rodolphe Mendes, en tres ocasions, Agustín Veroli i Francisco Trabuchi, mentre que per als santcugatencs ha estat Xavi Cebrían en dues ocasions.

La setmana que ve els santcugatencs, que encara poden acabar cinquens, reben la visita d'un altre dels equips punters del grup, el CAU València que vindrà a per totes per tal de confirmar la segona plaça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.