El Rugby Sant Cugat no pot amb el líder i frena la seva bona ratxa a Saragossa

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El Rugby Sant Cugat perd en la seva visita al líder, el Bantierra Fénix Saragossa (22-10) a la 17a jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs s'han vist superats per un conjunt aragonès que ha imposat la seva superioritat en el primer temps. Tot i la derrota, els de Lewis Williams, amb un partit menys, es mantenen tercers en posicions de play-off d'ascens i la següent setmana reben el Barbarians Calvià.

El aragonesos van començar molt forts, amb una marca de Joaquin Arbues i la posterior transformació de Gauthier Viriot, quan només s'havien jugat tres minuts. I abans del quart d'hora, una nova marca del Fénix, en aquest cas de Pierre Lac-Ariet. Contra el líder i amb el marcador 12 a 0 ben aviat en contra, els santcugatencs només van poder retallar distàncies amb una falta transformada per Joan Ros, però els locals van ampliar encara més l'avantatge abans del descans amb dues marques més, de Joaquín Arbues i Agustín Veroli, arriban a la mitja part amb el bonus ofensiu ja al sarró i la victòria a tocar per als de Saragossa (22-3).

A la segona part els de Lewis Williams van millorar i van intentar escurçar distàncies aprofitant la relaxació local, i van aconseguir una marca mitjançant Joan Marty, que Juan Pablo Ferreira va transformar seguidament. No van poder obtenir el punt de bonus defensiu, marxant amb les mans buides de Saragossa.

Els santcugatencs reben la setmana que ve el Calvià Barbarians.