El Rugby Sant Cugat femení es converteix en el 'matagegants' de la Lliga Iberdrola

Les santcugatenques, que tornaven a jugar com a locals a la Guinardera, han guanyat (23-17) un dels equips punters de la lliga


  • Comparteix:

El primer equip femení del Club de Rugby Sant Cugat ha guanyat (23-17) el Crealia El Salvador en el partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Iberdrola. El conjunt santcugatenc, que es retrobava amb la gespa de la Guinardera per primera vegada aquesta temporada, ha estat capaç de sumar els quatre punts davant d'un rival que aspira a lluitar per aconseguir el títol de lliga.

Als compassos inicials, tots dos conjunts han intentat generar les primeres ocasions de perill, fet que ha provocat que el matx fos més igualat del que estava previst. Amb el pas dels minuts, les santcugatenques, que arribaven al matx després de superar l'Eibar contra tot pronòstic, s'han anat trobant més còmodes i, encara en els primers instants de joc, han estat les encarregades d'obrir el marcador per mitjà d'Ana Harris, que ha sabut culminar una gran jugada coral (5-0).

Tot i l'embranzida de les locals, el partit s'ha igualat amb l'assaig de Belsay Escudero i, tot seguit, el Crealia El Salvador s'ha posat per davant en el marcador amb la posterior transformació d'Ashlea Bishop (5-7).

Abans del descans, el Sant Cugat, que estava fent un partit brillant davant d'un dels rivals candidats a guanyar-ho tot, s'ha tornat a avançar amb un xut a pals i un assaig (13-12) que omplia d'esperança l'afició que s'ha acostat fins a la Guinardera, que avui tornava a obrir les seves portes després d'uns mesos amb el camp principal inhabilitat.

A la represa, les val·lisoletanes han premut l'accelerador i s'han refet amb un assaig que les blau-i-negres, tot i l'esforç en defensa, no han estat capaces d'aturar (13-17). Malgrat el correctiu moral, les noies d'Albert Casorrán han sabut patir a la perfecció i, al tram final del duel, han segellat la victòria amb un nou assaig i, tanmateix, amb un xut a pals que ha transformat Ana Maria Iglesias, que ha estat una de les jugadores clau per a les santcugatenques (23-17).

El tècnic del Club Rugby Sant Cugat, Albert Casorrán, ha destacat la feina de les seves jugadores i s'ha mostrat molt satisfet amb la mentalitat de l'equip, que tot i els mals resultats "ha continuat creient en la feina i les capacitats del col·lectiu".

Ara, les santcugatenques gaudiran d'una aturada de dues setmanes abans de visitar l'Olímpic Pozuelo, rival que ocupa la part baixa de la classificació i que, a hores d'ara, només ha sumat dues victòries.


Albert Casorrán

Hem pogut guanyar sense fer un gran partit. Aquesta victòria ha de servir per creure-hi encara més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.