RUGBY: Àxel Serrano i Gerard Mayol amb l'espanyola sots-20 a Logronyo


  • Comparteix:

Els jugadors del Club Rugby Sant Cugat; Àxel Serrano i Gerard Mayol han estat convocats amb la selecció espanyola sots-20 per l'estada que es fa des d'avui i fins diumenge a la ciutat de Logronyo. Aquesta convocatòria serà la primera de les dues que es realitzaran abans del Campionat d'Europa sots-20 a Valladolid.

El proper 19 de Maig comença a Valladolid una nova edició del Campionat d'Europa sots-20. Com ve sent habitual en els últims anys, la selecció espanyola hi tornarà a ser present. Però a banda d'això s'ha de destacar també que aquest Campionat serà a territori espanyol, en concret a la zona de Castella i Lleó, a Valladolid, una ciutat on el rugby es viu de manera diferent.

La selecció de José Manuel Galdós arribarà amb la papereta d'una de les favorites, ja que l'any passat va quedar en quarta posició a Romania i en aquesta edició Espanya és l'amfitriona del torneig.
Però abans que comenci aquesta competició on es podran veure joves promeses del rugby europeu s'haurà de saber quins seran els jugadors que hi formaran part.

I per això servirà la concentració d'Espanya a la terra del bon vi, a Logronyo, durant aquest cap de setmana; per veure els convocats per l'Europeu. Entre els seleccionats hi són dos habituals amb la selecció estatal; els blau-i-negres del Club Rugby Sant Cugat; Àxel Serrano i Gerard Mayol.
El segon, Gerard Mayol, comenta la gran satisfacció que és per ell poder estar amb la selecció espanyola sots-20, i diu que és tot un premi esportiu.

Gerard Mayol

Estar amb Espanya és tot un premi.


En teoria, i si no es diu el contrari, aquesta serà la primera estada de les dues que es faran abans de l'inici del Campionat. La segona encara no se sap on serà, però sí en quines dates; del 24 al 27 d'Abril.

El mateix Mayol fa referència al fet que aquest Europeu es disputi a Valladolid. Segons ell això és molt positiu.

Gerard Mayol

En principi jugar a casa sempre és positiu.


Els jugadors locals Àxel Serrano i Gerard Mayol són dels habituals en la selecció i això fa que tinguin moltes possibilitats de ser entre els convocats per jugar aquest Campionat d'Europa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.