El Club Rugby Sant Cugat tanca l'any a casa amb un derbi especial a la Guinardera

Les santcugatenques reben un Barça que ha començat molt bé a la Lliga Iberdrola amb l'objectiu de consolidar-se entre les quatre primeres


Temes relacionats

El Rugby Sant Cugat femení suma el segon triomf consecutiu al difícil camp de l'Eibar ( 9/des/23)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Rugby Sant Cugat femení / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu del Rugby Sant Cugat femení / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip femení del Club Rugby Sant Cugat tanca l'any aquest dissabte a les 18 h contra el Barça en el duel català de la Lliga Iberdrola, la màxima categoria estatal. Les santcugatenques, que venen de guanyar l'Eibar a terres basques la setmana passada, buscaran una nova victòria a casa per consolidar-se a la part alta de la classificació i classificar-se per als play-offs.

Les d'Albert Casorrán són ara quartes a l'equador de la primera fase i, si acaben entre les sis primeres disputarien els quarts de final per lluitar pel títol. El tècnic reconeix que és un partit especial i espera que això comporti "una motivació extra, i no una pressió extra". Casorrán recorda que el seu equip arriba amb moltes baixes, però que ve de dues victòries i també s'ha de fer fort a casa, amb l'ajuda de l'afició. La intenció és sortir "molt concentrades" els primers 25 minuts per aguantar l'inici del Barça, un equip molt intens i potent físicament, perquè després les santcugatenques imposin a poc a poc el seu joc. El duel serà l'últim partit que afronta el Club Rugby Sant Cugat a casa, a la Guinardera, aquest any.


Albert Casorrán

És un derbi a Divisió d'Honor, especial, contra un Barça que puja molt fort, que ve de guanyar les actuals campiones, Majadahonda, i perdent a l'última jugada amb Cocos. És un l'últim partit de l'any a casa, contra un rival maco i directe. Esperem que això sigui una motivació extra i no més pressió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.