El Rugby Sant Cugat, classificat per a la fase d'ascens a Divisió d'Honor

Els santcugatencs guanyen al camp del Toro (23-62) i lluitaran per pujar a la màxima categoria estatal


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat, classificat per a la fase d'ascens a Divisió d''Honor / Foto: Roger Menescal i Josep Serrano

El Rugby Sant Cugat, classificat per a la fase d'ascens a Divisió d''Honor / Foto: Roger Menescal i Josep Serrano

El primer equip masculí del Club Rugby Sant Cugat guanya (23-62) al camp del Toro mallorquí i jugarà la fase d'ascens a Divisió d'Honor, màxima categoria estatal. Els de Martín Garcia competiran amb els nou millors equips de la Divisió d'Honor B i els quatre primers classificats accediran a les semifinals i a la final. El campió puja i el subcampió disputa una promoció d'ascens contra el penúltim classificat de la Divisió d'Honor. Els santcugatencs tindran com a rivals el València, la Vila, el Getxo, el Liceo Francés, Màlaga, las Rozas i dos rivals encara per confirmar.

Triomf contundent
El Rugby Sant Cugat ha sortit molt endollat i al minut 11 ja manava per 0 a 19. La superioritat dels santcugatencs s'ha fet evident amb el pas dels minuts. La mitja part assenyalava un abultat 9 a 29. A la represa, el Toro ha reaccionat i s'ha apropat en el marcador amb un 16 a 23, però els santcugatencs no han donat cap opció a la sorpresa situant el 23 a 62 definitiu.

Objectiu mínim, les semifinals
Els santcugatencs van arribar la temporada passada fins a semifinals on es van topar amb l'Alcobendas que finalment acabaria pujant a Divisió d'Honor. L'objectiu és tornar a repetir aquesta fita per intentar cercar la final. El tècnic, Martín Garcia, ressalta la bona feina feta per l'equip en aquesta primera fase del curs.




Martin Garcia

Estic molt content per la primera fase de competició que han fet els jugadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.