El FC Barcelona, a la Guinardera


  • Comparteix:

Cairo, Amador i Prades en la roda de premsa (Foto: Localpres)

Cairo, Amador i Prades en la roda de premsa (Foto: Localpres)

Alguns equips de la secció de rugby del FC Barcelona disputaran els seus partits oficials aquesta temporada a la Guinardera. Aquesta és la primera vegada que un club forani utilitza instal·lacions municipals amb aquesta finalitat.

Ajuntament i FC Barcelona han arribat a un acord perquè els equips infantil, cadet, juvenil -si s'acaba formant- i veterans del club blau-i-grana juguin els seus partits oficials al camp de rugby de la Guinardera. Un problema d'instal·lacions els ha obligat a buscar fora de la Ciutat Comptal, com explica Gaby Cairo, responsable de les seccions no professionals del FC Barcelona.


Gaby Cairo

Estem molt agraïts pel tracte de l'Ajuntament i del club.


El regidor d'Esports, Xavier Amador, que ha presentat aquest acord, ha subratllat que l'Ajuntament ha tingut molt presents els interessos del Club de Rugby Sant Cugat.



Xavier Amador

Hen vetllat pels interessos dels santcugatencs i del Club de Rugby Sant Cugat


Aquest acord, que només afectarà als caps de setmana, no altera l'organització del CR Sant Cugat, que veu amb bons ulls el conveni. El president del club santcugatenc Joan Pradas, present en l'acte, ha donat la benvinguda al FC Barcelona.
El Barça, que disposa de totes les categories, utilitza instal·lacions de la Universitat de Barcelona, de la Vall d'Hebrón (la Teixonera) i a partir d'ara, la ZEM de la Guinardera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.