Enfrontament de la part alta


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat recupera aquest dissabte el partit contra la UE Santboiana que no es va poder disputar fa dues jornades pel número de baixes de l'equip santcugatenc. L'enfrontament arriba després de la victòria dels de Diego Fucks davant l'Hospitalet amb un resultat de 12 a 23.

Era un partit que es preveia igualat. Una victòria hauria permès que l'Hospitalet superés els santcugatencs a la classificació, però els de Diego Fucks, tot i el vent en contra, van aconseguir controlar el partit i endur-se la victòria. Amb aquest resultat, el CRSC ocupa la quarta plaça provisional, després que l'enfrontament entre el Sant Boi i el Sitges, perseguidor dels santcugatencs, se suspengués per les conseqüències del temporal.

Aquest cap de setmana, la Primera Nacional descansa, però el CRSC recuperarà el partit de fa dues jornades que no va poder disputar contra la UE Santboiana pel número de baixes. Tal com explica l'entrenador Diego Fucks, tot i que s'enfronten a un dels millors equips de la competició, els santcugatencs intentaran treure algun punt extra de bonus.

Diego Fucks

Serà molt complicat, però sempre està la il·lusió de fer un bon partit i aconseguir algun punt.


Els santcugatencs, encara amb una vintena de baixes, visiten la Santboiana aquest dissabte, a dos quarts de set de la tarda (18.30h).







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.