De moment, dues candidatures


  • Comparteix:

El CRSC celebra eleccions el proper 18 de maig

El CRSC celebra eleccions el proper 18 de maig

El precandidat a la presidència del Club Rugby Sant Cugat i delegat del primer equip del club, Ferran de la Roza, no s'ha plantejat fusionar la seva precandidatura amb la de l'actual president Joan Pradas, tot i que no descarta aquesta possibilitat i admet que no són projectes contraris. De la Roza, també conegut com a 'Peewee', opta a la presidència amb la voluntat de donar impuls al projecte actual i aportar frescor a la directiva.

El proper dia 10 de maig s'inicia el període electoral del Club Rugby Sant Cugat. De moment, hi ha dos precandidats que opten a la presidència de l'entitat santcugatenca: l'actual president, Joan Pradas, i el delegat del primer equip, Ferran de la Roza, també conegut com a 'Peewee'.

De la Roza, que porta 23 anys al club, lidera una precandidatura amb l'objectiu d'aportar noves idees i potenciar l'actual projecte de club. 'Peewee' compta amb el suport de gent del club que s'han integrat en el seu projecte i amb el que volen donar aire fresc a l'entitat.

Ferran de la Roza

Bàsicament volem donar impuls a la gestió del club. Volem donar descans a la gent que ha estat al capdavant.



Tot i això, De la Roza no descarta que pugui apropar postures amb l'actual president, Joan Pradas, i acabin unint les seves candidatures.


De la seva banda, Joan Pradas, valora la presència de 'Peewee' en aquest procés electoral com un fet positiu, ja que fomenta la participació dels socis.

Joan Pradas

L'ajuda de qualsevol soci al club és beneficiós pel club.



Els socis del club poden votar a les eleccions el proper dia 18 de maig a les oficines del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.