Desestimada la candidatura de Ferran de la Roza


  • Comparteix:

Les eleccions en el club santcugatenc hauran d'esperar un temps

Les eleccions en el club santcugatenc hauran d'esperar un temps

La Junta Electoral del Club Rugby Sant Cugat ha desestimat la candidatura de Ferran de la Roza per no complir amb els requisits. Ara per ara, només continua en peu la candidatura de Joan Pradas, però des de la Junta Electoral del club s'ha proposat tornar a obrir el període de presentació de candidatures i posposar la data de les eleccions, previstes inicialment pel 18 de maig.

Després que s'aprovessin en un principi les dues candidatures, la Junta Electoral ha trobat un punt que no complia la de Ferran de la Roza. I és que es necessiten un mínim de cinc socis dintre d'una candidatura perquè aquesta sigui vàlida, requisit que no compleix la de Ferran de la Roza.

És per això que en aquest moment només la de l'actual president, Joan Pradas, és l'única candidatura vàlida a la presidència del Club Rugby Sant Cugat. Però desde la Junta Electoral i el mateix club s'ha proposat tornar a obrir el període de presentació de candidatures.

El vocal de la Junta Electoral del club, Javier Vallbona, comenta com està la situació actualment.

Javier Vallbona

Actualment només podria haver-hi una candidatura pels requisits, però segurament es farà alguna cosa perquè pugui participar més gent




Amb aquesta desestimació de la candidatura de Ferran de la Roza, es cancel·la la data del dia 18 de maig per la celebració de les eleccions. De moment només hi ha la proposta de Joan Pradas però segurament es reobrirà la inscripció de candidatures. Després es buscarà una nova data per la celebració de les eleccions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.