Les germanes Pla disputaran la final de l'Europeu amb la selecció espanyola


  • Comparteix:

Les germanes Pla s'han classificat amb la selecció espanyola per a la final de l'Europeu

Les germanes Pla s'han classificat amb la selecció espanyola per a la final de l'Europeu

La selecció espanyola amb les germanes santcugatenques Júlia i Bárbara Pla disputaran la final de l'Europeu de rugby dissabte a partir de les cinc de la tarda a la ciutat francesa d'Estrasburg davant Itàlia. Les espanyoles s'han desfet de Bèlgica per un contundent 66 a 0 en el darrer partit de la fase de grups.

Tercera victòria de la selecció espanyola femenina de rugby amb les santcugatenques Júlia i Bárbara Pla. El combinat espanyol finalitza la primera fase invicte després d'imposar-se a Bèlgica còmodament per 66 a 0 i disputarà la final d'aquesta competició. Itàlia serà la rival de l'equip estatal a la final de dissabte a partir de dos quarts de sis de la tarda a Estrasburg. El conjunt transalpí és una selecció amb molta experiència que enguany ha finalitza cinquena al Torneig Sis Nacions per davant de la potent Gales. El darrer antecedent amb el conjunt italià data de fa un any quan les italianes van superar a les espanyoles per 12 a 7 en el darrer Europeu. Les germanes Pla i la resta de jugadores només tenen un objectiu: aixecar el títol de campiones d'Europa.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.