Javier Vallbona: 'Si la Comissió Electoral autoritza la candidatura única, es proclamarà automàticament com a vencedora'


  • Comparteix:

La presidència del CRSC podria resoldre's ben aviat

La presidència del CRSC podria resoldre's ben aviat

El vocal de la Junta Electoral del Club Rugby Sant Cugat, Javier Vallbona, ha avançat a Cugat.cat que estan a l'espera que la Comissió Electoral aprovi la proposta presentada que uneix en una mateixa candidatura part de la directiva de l'actual president, Joan Pradas, amb la candidatura desestimada de Ferran de la Roza. En cas que la Comissió Electoral doni el seu vist-i-plau, la candidatura presentada es proclamaria automàticament vencedora i s'anul·larien les eleccions.

La setmana passada la Junta Electoral va invalidar la candidatura de Ferran de la Roza, 'Peewee', per no complir amb els requisits. Ara, aquesta candidatura desestimada podria integrar-se en el si de la directiva de l'actual president del club, Joan Pradas, que es presenta a la reelecció i que, en aquest moment, és l'única candidatura vàlida.

Així ho ha explicat el vocal de la Junta Electoral, Javier Vallbona, que ha avançat a Cugt.cat que la proposta de candidatura única ha estat presentada a la Comissió Electoral, qui haurà de donar el vist-i-plau definitiu.

Javier Vallbona

S'ha passat una proposta a la Comisió Electoral. Si l'aproven es proclamarà vencedora una candidatura que és un 'mix' de les dues.



Vallbona ha explicat que si la Comissió Electoral aprova la proposta, la candidatura presentada es proclamaria automàticament vencedora i no faria falta celebrar eleccions.

Javier Vallbona

Si autoritzen la candidatura única és proclamarà automàticament com a candidatura vencedora.



El vocal de la Junta Electoral ha confessat que creu que aquesta és la millor opció possible i que treballant tots junts seran més forts per fer més gran el Club Rugby Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.