Sense derbi Pla


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Bàrbara Pla

Imatge d'arxiu de Bàrbara Pla

Les jugadores de rugbi santcugatenques Júlia i Bàrbara Pla es perdran el partit que enfronta diumenge el seus respectius equips de Divisió d'Honor: el Getxo i el GEiEG. El derbi entre germanes no serà possible per culpa de les lesions que arroseguen des de fa mesos.

Bàrbara Pla, del Getxo, va lesionar-se l'os escafoide al mes de maig i ha patit també un edema ossi al peu. La jugadora de l'equip basc va perdre's la primera jornada de lliga, però esperava estar a punt per aquest partit. Finalment, la recuperació ha estat més lenta del previst i no podrà reaparèixer fins més endavant.

Tampoc podrà jugar la seva germana, Júlia Pla, del GEiEG, que va fer-se un esquinç al turmell al mes de juny. Així doncs, per culpa de les lesions no hi haurà derbi entre germanes diumenge al camp de les gironines.

Júlia Pla lamenta perdre's el partit contra la seva germana, que considera especial.

Júlia Pla

És el primer cop que ens pass això. Jugar contra la meva germana sempre ha estat especial. Aquest cop serà diferent.



Tant Júlia com Bàrbara Pla es troben en la fase final de les seves lesions i haurien de poder tornar a competir en les properes jornades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.