Bruno Granell, a l'Europeu sub-18


  • Comparteix:

Bruno Granell amb el CRSC
Font: CRSC

Bruno Granell amb el CRSC Font: CRSC

El capità de l'equip cadet del Club Rugby Sant Cugat (CRSC), Bruno Granell, disputa amb la selecció espanyola sub-18 el Campionat d'Europa. El debut del combinat estatal serà dissabte a dos quarts de tres de la tarda davant Ucraïna.

La gran temporada que ha fet el conjunt cadet del CRSC no ha passat desapercebuda pels tècnics de la selecció espanyola i el seu capità, Bruno Granell, participarà en el Campionat d'Europa sub-18. Granell serà a França amb el combinat estatal i intentarà fer un bon paper amb els seus companys de selecció.

El seu entrenador al CRSC, Pepe López, fa una radiografia del jugador santcugatenc.

Pepe López

Juga en un posició vital a l'equip, jugant d'apertura. És molt fort i bon defensor. Amb la selecció espanyola juga de primer centre al ser un bon penetrador.




López creu que Bruno Granell té moltes opcions de ser titular al combinat estatal.

Pepe López

Jo crec que serà titular com en els dos darrers partits que ha jugat amb l'estatal.






El combinat estatal participa a la tercera divisió de la categoria sub-18 i ha quedat enquadrat amb Holanda, Polònia, República Txeca, Suïssa, Lituània, Suècia i Ucraïna. Precisament el conjunt ucraïnès serà el rival dels espanyols dissabte a partir de dos quarts de tres de la tarda. En funció del resultat es creuaran contra el guanyador o perdedor del matx entre la República Txeca i Suïssa. L'objectiu és guanyar per ascendir a la divisió de plata del rugbi europeu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.