Granell puja a la Primera Divisió del rugbi europeu amb la sub-18


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Bruno Granell amb el CRSC

Imatge d'arxiu de Bruno Granell amb el CRSC

El santcugatenc Bruno Granell i els seus companys de la selecció espanyola de rugbi sub-18 han guanyat el Campionat d'Europa de la seva categoria i ascendeixen a Primera Divisió. Tot i que la participació de Granell ha estat baixa, el combinat estatal s'ha guanyat el dret de disputar la propera temporada el campionat d'Europa contra seleccions com Escòcia i Itàlia.

El combinat estatal ha demostrat la gran qualitat del seu planter i ha passat per sobre dels seus rivals en el Campionat d'Europa de Segona Divisió superant a Ucraïna (50-0), República Txeca (52-20) i Suècia a la final (47-7).

Un gran èxit pel conjunt estatal, que ascendeix a la Primera Divisió del rugbi europeu. Allà es trobarà amb potències com Escòcia i Itàlia i equips d'un pes menor com Alemanya, Geòrgia o Bèlgica. L'entrenador de Bruno Granell en el cadet del Club Rugby Sant Cugat, Pepe López, creu que Granell hauria d'haver jugat més minuts i que si no ho ha fet és per la gran qualitat del combinat estatal.

Pepe López

Pensava que jugaria més minuts però amb la qualitat de la resta de companys és molt difícil.





La propera temporada es disputa a Madrid el Campionat d'Europa amb la participació del combinat estatal a la Primera Divisió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.