Nova visita del Club Rugby Sant Cugat a les Illes Balears


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Rugby Sant Cugat visita aquest dissabte a la una de la tarda el camp de l'Ibiza Rugby Club a la setena jornada del grup C de Primera Nacional. Els santcugatencs, que són segons, s'enfronten a un conjunt eivissenc sisè a la classificació i que acaba de pujar a la categoria.

Nou viatge dels santcugatencs a terres balears, però en aquest cas a la illa d'Eivissa. Un partit contra un rival de la part baixa en què el principal inconvenient per al Club Rugby Sant Cugat és el viatge, que pot afectar al rendiment de l'equip. Els santcugatencs ja van patir en la seva primera visita de la temporada a les illes, tot i guanyar contra El Toro RC de Calvià (5-17).

El conjunt eivissenc explota molt bé la seva velocitat però potser està un mica fluix a la linia de davanters, tal com comenta el segon entrenador del Club Rugby Sant Cugat, Sergi Lafuente.

Sergi Lafuente

Tenen tres estrangers molt ràpid, però a la davantera crec que tenim avantatge. Potser jugar allà és el principal inconvenient.




El matx entre l'Ibiza RC i el CR Sant Cugat aquest dissabte a partir de la una de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.