Les germanes Pla es concentren amb la selecció espanyola absoluta


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Bàrbara Pla

Imatge d'arxiu de Bàrbara Pla

Les santcugatenques Júlia i Bàrbara Pla participen des de dilluns i fins dijous amb la concentració de la selecció espanyola a Madrid per a preparar el campionat d'Europa. Les santcugatenques són dues de les 31 jugadores que Hugo Serantes ha convocat per preparar durant quatre dies la màxima competició continental a nivell de seleccions.

El conjunt estatal és una de les grans potències a nivell europeu després de guanyar el campionat fa dos anys a Estrasburg i finalitzar subcampió aquest any a la Corunya davant Anglaterra.

El nou seleccionador, Hugo Serantes, ha continuat confiant en les germanes Pla, peces clau a l'equip. Júlia i Bàrbara Pla, si no hi ha cap sorpresa i continuen fent-ho bé amb els seus equips, el GEIEG i el Richmond anglès respectivament, tenen gairebé un plaça assegurada a la convocatòria de la selecció espanyola per a l'Europeu d'enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.