El Club Rugby Sant Cugat farà un replantejament econòmic en cas d'ascendir a Divisió d'Honor B


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Rugby Sant Cugat farà un replantejament econòmic en cas que el primer equip aconsegueixi diumenge l'ascens a Divisió d'Honor B. En l'assemblea general de socis, celebrada aquest dilluns, s'ha aprovat la liquidació econòmica de la temporada passada i el pressupost de l'actual, de 137.900 euros. D'altra banda, també hi hagut l'aprovació de càrrecs, amb la novetat d'Eloy Sancho com a secretari de la junta.

El Club Rugby Sant Cugat està disposat a augmentar les despeses econòmiques si aconsegueixen l'ascens de categoria davant el Universidad de Granada en la promoció d'ascens. En cas d'aconseguir l'objectiu, el club convocaria una nova reunió per aprovar amb els socis el pressupost de la següent temporada. Des de l'entitat ja hi ha diverses idees per fer front aquesta possible despesa. En l'assemblea d'aquest dilluns, el club ha aprovat la liquidació econòmica de la temporada passada i el pressupost per a l'actual, que ha augmentat un 25 %, passant a ser de 137.900 euros. D'altra banda, també hi hagut l'aprovació dels càrrecs de la junta, en què hi ha nou secretari de la junta com a novetat, Eloy Sancho.

El president del Club Rugby Sant Cugat, Joan Pradas, explica quina és la situació en cas d'aconseguir l'ascens.

Joan Pradas

No s'ha parlat de l'any que ve. En el moment que l'equip guanyi la promoció d'ascens s'haurà de plantejar als socis un replantejament econòmic que la junta haurà d'aprovar.



L'assemblea del Club Rugby Sant Cugat ha comptat amb la presència d'una cinquantena de socis. L'entitat santcugatenca disputa diumenge la tornada de la promoció d'ascens a Divisió d'Honor B davant el Universidad de Granada a les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.