El Club Rugby Sant Cugat organitza el seu primer Campus d'Estiu


  • Comparteix:

Imatge del cartell del Campus d'Estiu del Club Rugby Sant Cugat

Imatge del cartell del Campus d'Estiu del Club Rugby Sant Cugat

El Club Rugby Sant Cugat organitza el 1er Campus d'Estiu durant les dues primeres setmanes de juliol. El club santcugatenc segueix ampliant la seva oferta coincidint amb el 25è aniversari, i acollirà més de 30 participants a una estada amb gran varietat d'activitats dirigides a nens i nenes d'entre 6 i 14 anys. El campus es durà a terme a la ZEM de la Guinardera i estarà tutelat per quatre monitors, tots ells jugadors del club, i pel coordinador de l'esdeveniment, Albert Casorrán.

Els 25 anys de vida del Club Rugby Sant Cugat estan servint per multiplicar les activitats de l'entitat santcugatenca. Amb l'impuls d'aquest aniversari, el Club Rugby Sant Cugat inaugura un campus de formació i tecnificació durant l'estiu, adreçat a les categories més joves: mini, sub10, sub12 i sub14, o el que és el mateix, a nens i nenes d'entre sis i 14 anys. A hores d'ara són més de 30 els participants que s'han inscrit, en un campus en què hi haurà dos possibles torns: el primer, de matins, i que s'allargarà de nou del matí a una del migdia amb activitats de rugbi i jocs d'aigua; el segon, que serà durant gran part del dia i durarà fins les cinc de la tarda, amb dinar inclòs i amb formació d'anglès i visionat de videos de rugbi a la franja de la tarda. El coordinador del campus, Albert Casorrán, destaca el 25è aniversari com un suport per a la formació del campus i remarca l'èxit que s'està aconseguint fins al moment.

Albert Casorrán

Va ser una iniciativa de la junta, el fet que celebréssim els 25 anys és un incentiu, feia anys que s'intentava i està sortint molt bé.


Els encarregats de fer funcionar l'esdeveniment seran quatre monitors, més enllà del coordinador, tots ells jugadors del club. Un d'ells, del primer equip, i els tres restants del juvenil i que han estat convocats amb les seleccions catalana i espanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.