Derbi català a Divisió d'Honor B per estrenar el nou estadi


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat busca el primer triomf

El Club Rugby Sant Cugat busca el primer triomf

El Club Rugby Sant Cugat disputa el primer partit a casa a Divisió d'Honor B aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia davant el Futbol Club Barcelona. Els santcugatencs jugaran com a locals per primer cop aquesta temporada i ho faran, a més, a les noves instal·lacions de la ZEM de la Guinardera després de les obres que s'han dut a terme durant aquest estiu. Els homes de Jordi Justícia van debutar a la categoria amb un empat a Eibar.

Els jugadors i cos tècnic del Club Rugby Sant Cugat esperen amb ganes el debut davant l'afició d'aquest diumenge. A més de ser el primer partit com a locals després de l'ascens a Divisió d'Honor B, el partit compta amb altres alicients. Un d'ells és l'estrena de la nova gespa de la ZEM de la Guinardera després de la seva instal·lació durant aquest estiu. Al fet de jugar el primer partit a casa i en la nova instal·lació s'hi suma la importància del rival. L'enfrontament entre el Club Rugby Sant Cugat i el Futbol Club Barcelona és un dels tres derbis catalans que veurà el rugbi de la nostra ciutat a la segona màxima categoria estatal. El tècnic santcugatenc, Jordi Justícia, destaca que els seus jugadors volen demostrar que tenen nivell per jugar en aquesta categoria.

Jordi Justícia

És el primer partit a casa en el camp nou, amb moltes ganes de jugar i de demostrar que tenim nivell per jugar en aquesta categoria.






L'enfrontament entre santcugatencs i barcelonins es disputa aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia a la ZEM de la Guinardera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.