El Rugby Sant Cugat inicia la competició oficial després d'una intensa pretemporada


  • Comparteix:

Els santcugatencs en una imatge de l'any passat contra l'Hospitalet RC

Els santcugatencs en una imatge de l'any passat contra l'Hospitalet RC

Arriba l'hora de la veritat per al Club Rugby Sant Cugat que inicia aquest dissabte la competició a la Divisió d'Honor B contra el BUC. Un partit que arriba després de diverses setmanes de pretemporada en què els santcugatencs han disputat diversos amistosos, tots ells sense la incorporació del fidjià Josi Wasigitoni, que encara no està amb l'equip.

Per a la nova temporada Sergi Lafuente i Gerard Mayol han estat escollits capitans del primer equip santcugatenc. Una temporada amb molts reptes, i en què s'intentarà repetir la bona actuació de l'anterior en què van disputar el play-off d'ascens a Divisió d'Honor.

Lafuente destaca les ganes que té l'equip de començar a jugar després de tants dies de pretemporada.

Sergi Lafuente

Per sort hem fet molts partits de pretemporada, cinc partits, però tenim ganes de començar ja una competició en què la resta d'equips ja han jugat un partit.


FC Barcelona, Poble Nou i La Vila són, a priori i en opinió del capità santcugatenc Sergi Lafuente, tres dels rivals més forts en aquesta categoria, tot i que creu que tots els equips seran complicats, sobretot els valencians, que no coneixen tant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.