El FC Barcelona torna a derrotar el Rugby Sant Cugat en un final ajustat

El Club Rugby Sant Cugat perd el primer partit de la temporada caient per la mínima (35-36) davant el FC Barcelona. El santcugatencs han vist com una vegada més el conjunt blaugrana ha aconseguit endur-se la victòria donant la volta al marcador en el darrers minuts. Tot i la derrota els santcugatencs sumen dos punts, un d'atac i un de defensa.

Amb el marcador molt ajustat, una marca i transformació del FC Barcelona poc abans de finalitzar el partit ha estat la que ha provocat la derrota dels santcugatencs, primera en el que va de temporada. Un FC Barcelona que li té presa la mesura al conjunt santcugatenc, al que ha derrotat en els darrers quatre enfrontaments.

El matx ha seguit un guió molt semblant en el dos temps. Uns primers minuts de domini dels santcugatencs que han donat pas al domini blaugrana. Així ha finalitzat la primera part amb un 13 a 20 per al Barça, tot i que els santcugatencs s'han avançat amb un xut a pals d'Iñaki i una marca de Paul Pérez. En el segon temps, de nou els santcugatencs s'han posat les piles amb marques d'Axel, Bruno i una espectacular de Pol Pla semblava que deixava el partit sentenciat, però de nou un Barça molt combatiu ha aconseguit donar la volta al marcador amb dues marques, la darrera sense temps de reacció i que de nou deixava els santcugatencs amb un pam de nas i amb una nova derrota davant els blaugrana.

El tècnic del Club Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia, destaca la millora en defensa del seu equip, però lamenta algunes llacunes en el joc.

Jordi Justícia

Hem tingut millora en defensa però hem jugat a estones i contra el Barça sempre s'ha de jugar bé, sinó t'acaben superant.

Els santcugatencs hauran d'esperar al resultat entre el Les Abelles i el La Vila per saber si mantenen el lideratge.