Molina (CMSC): 'Esperem aconseguir podi en les sis categories'


  • Comparteix:

El CMSC presenta sis conjunts

El CMSC presenta sis conjunts

El president de la secció de rítmica del CMSC, Toni Molina, espera que els sis conjunts que participen aquest diumenge a la Final de la Copa Catalana de Conjunts aconsegueixin pujar al podi. Les santcugatenques competeixen en les categories infantil, aleví i benjamí de més dificultat. La competició se celebra aquest diumenge de deu del matí a dos quarts de quatre de la tarda.

El CMSC es mostra esperançat amb la seva participació a la Final de la Copa Catalana. De tots els conjunts santcugatencs que hi participen en destaquen dos. Per una banda, l'infantil de nivell vuit, que competirà al Campionat d'Espanya que se celebrarà a Saragossa dissabte que ve, i l'aleví de nivell set, que va guanyar el Campionat de Catalunya el passat mes.

El president de la secció de rítmica del CMSC, Toni Molina, té bones vibracions respecte als participants santcugatencs encara que creu que la sort és un factor que els hi pot jugar en contra.

Toni Molina

La sort és un factor important en aquest esport però si la tenim de la nostra part aconseguirem podis.



La competició es desenvoluparà en dues parts, durant el matí hi participaran els conjunts amb menys nivell. Serà a partir del migdia, quan comencin les categories superiors.

El CMSC celebrarà el tradicional Festival de Nadal el mateix diumenge a la tarda. Molina ha afirmat que l'exhibició s'ha avançat respecte a anys anteriors per aprofitar que tots els membres del club santcugatenc seran a la ZEM de la rambla del Celler aquell dia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.