Les infantils del CN Valldoreix en el català de rutines combinades


  • Comparteix:

El conjunt valldoreixenc es va proclamar campió en modalitat escolar en el 2008

El conjunt valldoreixenc es va proclamar campió en modalitat escolar en el 2008

La secció de sincronitzada del Club Natació Valldoreix participa aquest dissabte a partir de les quatre de la tarda (16:00h) en el Campionat de Catalunya de rutines combinades que es disputa al Club Natació Sabadell. Maria Noguer, Irma Isern, Júlia Bayascas, Maria Navarro i Marta Tintorer participen en categoria infantil en la modalitat de combo per part del club valldoreixenc en una temporada en què les noies entrenades per Ellen Quarles competeixen per primera vegada a nivell federat i no escolar.

Les valldoreixenques participaran amb una coreografia de quatre minuts en la modalitat de combo. L'equip infantil participa per primera vegada en aquest campionat, on esperen fer un bon paper competint contra equips de molta entitat.

L'entrenadora de l'infantil del C.N.Valldoreix, Ellen Quarles, creu que el més important és agafar experiència.

Ellen Quarles

El primer objectiu és competir. El nivell és més alt d'altres ocasions, els rivals entrenen el doble que nosaltres i és difícil.


Per primera vegada aquestes noies competeixen a nivell federat, ja que abans sempre ho feien a nivell escolar. Aquest dissabte des de les quatre de la tarda (16:00h), la piscina del Club Natació Sabadell acollirà el Campionat de Catalunya de rutines combinades.



  • Comparteix:


TAMBÉ ET POT INTERESSAR

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.