La Penya Blaugrana presenta el comitè d'honor i els actes del seu vint-i-cinquè aniversari


  • Comparteix:

Presentació dels actes que serviran per celebrar els 25 anys.

Presentació dels actes que serviran per celebrar els 25 anys.

La Penya Blaugrana Sant Cugat ha donat el tret de sortida a la celebració del seu 25è aniversari amb la presentació del comitè d'honor que presidirà els actes durant aquest any. El president d'aquest comitè serà l'alcalde, Lluís Recoder, i el vicepresident, Joan Laporta. Durant l'acte, també s'ha presentat el logotip que ha realitzat l'escultor Jaume Guixà amb motiu de l'aniversari de la Penya.

La sala capitular del Monestir ha estat l'escenari de la presentació oficial de tots els components del comitè d'honor que presidiran els diversos actes programats per celebrar els 25 anys de la Penya Blaugrana a Sant Cugat. L'acte també ha servit per descobrir els símbols de l'aniversari: una pintura realitzada pels estudiants de l'Escola Municipal d'Art de Sant Cugat i el logotip dels 25 anys, una creació de l'escultor Jaume Guixà. El president de la Penya, Josep Maria Félez, ha destacat l'esforç que ha suposat per a l'entitat fer realitat aquesta celebració.

Josep Maria Félez

Som una entitat esportiva, però també social i, en aquest àmbit la nostra tasca és molt important.


Entre els actes que es faran durant tot l'any per commemorar els 25 anys de l'entitat, destaca una exposició de 300 fotografies del Futbol Club Barcelona, que acollirà la Casa de Cultura, i la Quinzena Trobada de Penyes blaugranes, que se celebrarà a Sant Cugat el 9 de maig.

Lluís Recoder, com a president del Comitè d'honor, ha volgut destacar la importància de la Penya Blaugrana com a aglutinadora de diferents valors i per ser la principal entitat barcelonista de Sant Cugat.

Lluís Recoder

La tasca de la Penya en la transmissió dels valors de l'esport als joves de Sant Cugat ha estat molt gran i jo els ho agraeixo.


L'acte de presentació del comitè d'honor també va comptar amb la presència dels quatre presidents que ha tingut la Penya Blaugrana Sant Cugat en la seva història: Martí Reverte, Ángel Benito, Julio de Paz i Josep Maria Casas.

Pel que fa a la representació del Barça, i excusant l'absència del president del Club, Joan Laporta, ha estat present el directiu i president de la comissió social, Antoni Rovira, que ha destacat la importància de les penyes per mantenir el dinamisme del Futbol Club Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.