Patrocinadors, organització, socis i tennistes al sopar oficial del Torneig PGS-Grup XXI


  • Comparteix:

Un centenar de persones, patrocinadors, organització, socis i tennistes, assiteixen al sopar oficial del torneig PGS-Grup XXI, que té com a amfitrió el CTN Sant Cugat. La vetllada compta amb l'alcalde LLuís Recoder, que agraeix públicament el suport dels esponsors al torneig, que enguany celebra la segona edició.

Sens dubte l'atracció del sopar van ser els tennistes. Àlex Corretja, Albert Costa, Jordi Arrese i Galo Blanco, que participa en el torneig per l'amistat que l'uneix al club, van ser protagonistes d'un joc que va posar a prova els seus coneixements de la ciutat, el club i el torneig. Aquest tie-break particular, més semblant a un trivial que a una altra cosa, va comptar amb la participació de tots els presents, inclús de l'alcalde i els periodistes de TV3 Mònica Huguet i Xavier Bonastre, que van ajudar als tennistes a respondre les preguntes d'aquest joc.

A l'hora dels discursos tant l'alcalde com el president del CTN Sant Cugat van agrair als tennistes el seu suport al torneig i al club. Robert Navarro, va posar especial ènfasi en l'esforç que ha suposat tirar endavant un projecte com aquest, que des del primer moment ha comptat amb el suport de l'Ajuntament i dels patrocinadors. Lluís Recoder també va tenir aquest reconeixement per les firmes comercials.

Lluís Recoder

Els patrocinadors fan un esforç perquè estimen Sant Cugat.


Al final del sopar l'organització del torneig, de la mà del director esportiu del club Xavi Riba, va lliurar als patrocinadors i a l'alcalde una rèplica del cartell del torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.