El Club Tennis Natació amb la base


  • Comparteix:

Prop de 150 tennistes disputen la primera edició del torneig Grup Sisquella al Club Tennis Natació Sant Cugat. Les millors promeses del tennis català es donen cita a la instal·lació santcugatenca.

Durant tota aquesta setmana s'ha disputat a Sant Cugat la primera edició del Torneig Grup Sisquella. Aquesta competició estava formada per tres categories diferents: benjamí, aleví i infantil tan masculí com femení. Un cop disputades les finals d'aquest cap de setemana ja podem conèixer els guanyadors d'aquest campionat.
En infantil, Helena Bel en femení i Carlos Gonzàlez en masculí han dominat la seva categoria. En aleví, Natalia Perepadenko i Alvaro Brida s'han imposat i en benjamí, Alejandro Rosas i Mariona Casajoana. Noms que passaran a la història del torneig ja que era la primera edició. Fèlix Riba, organitzador del torneig, es mostra satisfet pel nivell del campionat.

Fèlix Riba

El nivell de tots els participants ha estat molt alt


L'únic guanyador santcugatenc ha estat a la categoria infantil. Carlos Gonzàlez Tarrió s'ha imposat en dos sets de manera ràpida. Riba explica com s'ha disputat la final.

Fèlix Riba

El Carlos Gonzàlez ha demostrat un gran nivell de joc.


Èxit participatiu amb 150 tennistes i també alt nivell de joc a la primera edició del torneig Grup Sisquella. El Club Tennis Natació s'ha convertit durant una setmana amb el centre neuràlgic del tennis de base català.

.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.